hejsan.

Imorgon ska jag äntligen träffa älskade Ronja. Då ska hon få sitt armband från grekland också. Åker till henne vid tolv, ett någon gång så jag nås hela dagen på telen.

Inatt sover jag hemma själv så jag tycker att ni ska vara lite snälla och smsa massooor!


Ronja hjärtat.


jag hatar sovsäckar

hejsan alla glada, och ni andra med för den delen.
Har precis tagit en lång och skön dusch, vilket behövdes efter en natt i stugan där jag sov. Vi hade en jättemysig kväll. Haha elin och jag skulle gå och poppa popcorn när det hade blivit mörkt och usch vad läskigt det var. Vi gick in i stallet och det gick inte att tända lampan så vi fick gå och leta efter ett par nycklar i mörkret. Men vi lyckades poppa popcornen tillslut iaf, haha. Det var varmt i stugan också kan jag säga och en sovsäck på det är lika med panik när jag vaknade. Tack för kvällen/natten bbys!

puss

tjugosjundejulinollnio

Nu har jag duschat och fixat mig, så nu väntar jag bara på att mamma ska skjutsa mig till Thelin. Sen åker hon, jag och Elin och sover i nån stuga vid Saras stall. Väskan är uppladdad med sovsäck och popcorn och annat smått och gott. Blir nog en mysig kväll.


piren

Elin och jag tog en promenad och gick längst ut på piren, men sen orkade vi inte gå tillbaka och då hade vi tur för då kom det en random båt med killar och skjutasde in oss till våran brygga. Flyt!


elin haha, ja jo hon är ball

Jag sitter här med Elin. Hon sitter här med lampan och pratar med den. Jag har mensvärk. Elin bränner näsan på lampan och steker ögonfransaran, och aj nu brände hon sig igen! Jag försöker spela ball. simsalabim, och BALLE!

så då vet ni.


Elin och elisabet älsklingar

Sitter här med Elisabet och Elin och har det bra. Vi har precis badat nere vid bryggan, brrr...
Senare ska vi göra pizza, kolla på beck och ha det mysigt bara för dom sover här.


jättegammal bild, men ni får stå ut.


kreta i bilder




pappsen






























outfits i kreta

Nu kommer massa bilder från kreta, först lite outfits från kvällarna i Almyrida!

     
   

hemma!

Nu är jag hemma från Almyrida, Kreta. Det har vart helt underbart där, men det är ändå skönt att vara hemma igen.
Under resan har jag: varit på en båtutflyckt, blivit naffsad i benet av en fisk, solat, ätit massa grek-sallad och glass, åkt bil i bergen och blivit åksjuk, vadat ut till en ö, badat m.m.

Jag är inte brun, men jag är iaf inte kritvit längre. Jag har solat massor varje dag, men har ändå bara blivit lite brun.
Jag har tagit massa kort med nya kameran, så när jag kommer till mamma och kan ladda in bilderna i datorn ska ni få se lite av dom.

Imorrn ska jag träffa en efterlängtad Linnea, på måndag en efterlängtad Elin och sen är en efterlängtad Josefin ett måste. Det är massa andra jag inte har träffat på ett tag också som jag gärna vill träffa i veckan.

vi höres bbys!

ska man vara fin, får man lida pin

Aa, nu har jag vaxat benen för första och sista gången kan jag säga. Jäklar vad ont det gjorde och blev kladdigt + att man inte fick bort allt. Nej, det blir rakhyveln som gäller för min del. 

Imorrn åker vi till sthlm och sover där en natt och sen flyger vi iväg. Jag kommer sakna alla underbara här hemma, men skönt ska det bli! Så det kommer antagligen inte bli några nya inlägg på ett tag, men titta in lite då och då för det kan ju hända att jag får tag i en dator och skriver ett sånt där fint inlägg utan å ä och ö.

Ha det bäst alla!

say cheese!

Nu äntligen är även jag ägare av en systemis:D
en nikon blidde det. Jag har fått låna ett bättre objektiv av min kära kusin också, så ni kan ju vara berädda på en hel del bilder från kreta.



pussar!

minnen

Jag sitter och renasar igenom massa gamla bilder. Fasiken vad minnen dom väcker. Både bra och dåliga. Men mest bra. Om nu har tur kan det komma upp lite gamla bilder på bloggen ngn dag. Nu ska jag hoppa i säng innan jag somnar sittandes.

godnattpuss!

älsklingstjejen är hemma!

Nu har jag precis avslutat ett ca. en timmes långt telefonsamtal med bästa Elin som äntligen är hemma i Sverige igen. Vi hade en del att snacka om kan man säga.


jag och babygirl är snygga som få


underbara kusin, du är värdefull

Igår efter Josefins konfirmations-firande åkte hon och jag hem till mig. Sen cyklade vi ut till tjuvholmen, där vi mötte massa andra. Trots det dåliga vädret var det ganska mysigt. Men när det blev för kallt cycklade vi hemåt. Haha, jag trodde jag skulle dö under våran cyckeltur hem. Men vi kom hem helt oskadda som tur var. Hemma blev det massa prat hela natten om allt och ingenting.
Idag var vi skapligt trötta så det blev inte mkt gjort från våran sida.

Jag borde nog börja packa lite för vi ska kanske åka till stockholm redan på onsdag och sova där. Sen går planet kl.06.00 på fredags morgonen typ. Vilket betydet att vi måste vara på arlanda redan vid fyra på morgonen, oouuff!

pusshej!



kusinerna, ursäkta min mindre snygga min.

dresscode



skjorta - HM
tubkjol - ginatricot
blommigt armband - lindex
silver armband - hallbergs guld
skor - vagabond

minneskortet till kameran har pajat, därför den dåliga bildkvaliten.

konfirmation

Nu har jag precis kommit hem från konfirmationen i kyrkan. Det var bra, och en tjej sjöng så bra att jag höll på börja gråta. Ska snart iväg igen. Ut till Josefins stuga för konfirmations-firande eller något sådant.


kortet till finen.


konfirmanderna


Nyduschad

Har precis tagit en dusch, så nu ska jag krypa ner i sängen. Måste ju upp svintidigt imorrn!

kisses!


hej bloggen

nu har jag precis fixat en header och lite så till Anna. Stilmallen var lite knas så det gick inte att ändra så mkt, därför blev den väldigt enkel, men ganska fin ändå.

Jag har suttit här ett tag så nu börjar jag få ont i ögonen. Jag ska ta och gå och göra ett kort till josefins konfa istället, som är imorrn - KL. 10.00! Hur ska jag orka ta mig upp?!

see you!


det knallar och går...

Även om sommarlovet är långt och slappt, så tycker jag ändå att det är stressigt på något sätt. Det är så mycket man ska hinna med innan det är slut - träffa vänner, resa, åka ut på sjön, åka och bada, tälta m.m. Men man ska absolut inte klaga, för det är ändå helt underbart!

Spenderar en hel del tid i stugan så det blir inte så mkt bloggande därför. Men snart ska det nog finnas internet där ute också. Som jag sa så ska jag iväg till kreta nästa vecka så nu har jag inhandlat ny bikini och lite så. Jag håller också på att kolla på en ny kamera, det lutar åt att det blir en nikon.

kram!


RSS 2.0