hello sunshine

vad ska man skriva...

Vädret är på topp och därför är också humöret där. Sitter här och äter jordgubbar och har det bra.
Fick veta igår att jag åker iväg till kreta nästa fredag, det gör det hela ännu bättre!

puss på er sweethearts!


morgondopp och våffelfrukost!

Igår grillade jag, nea och nåra på vallarna. Sen gick vi hem till mig och bara hade det gött. Vi har helt vänt på dygnet så vårat morgondopp tog vi kl ett typ. Haha, sen gick vi upp och gjorde våfflor. Nu ska vi gå ner till bryggan och sola och bada. Nås hela dagen på mobilen.

bilder från igår


inte bara bra med sol

Har vart ute i solen tre dagar i sträck och nu har jag fått värmeutslag? solexem? aja nått, på min rygg och det kliar så jag håller på att bli galen!
så idag har jag hållt mig innomhus och bara myst runt i en stor-skjorta. Ikväll ska jag sova i stugan så ni får gärna underhålla mig med sms.

nu kommer lite bilder från fotoshoot med kusin Josefin













på topp!

jag har vart superdålig på att uppdatera men jag har vart i stugan och på andra ställen så har liksom inte suttit vid en dator på länge. Aja ska försöka bättra mig!

Men, men jag är i alla fall jätteglad just nu, vet inte riktigt varför men det kan bero på sol i mängder och underbara vänner!
ikväll har jag vart på Jogersö. Grillning på ett berg i solnedgången. Är det inte underbart med sommarlov? Vill bara säga att Adde, John, Johan och Linnea gjorde kvällen bäst också.

Bara för att jag har vart jätte dålig på att uppdatera och för att jag mår toppen så bjuder jag på en knasig bild också! vilken tur ni har.


sommar?

Igår kom Elin till mig vid ett tiden. Lite senare kom Linnea och Gustav också. Den lilla stunden det var sol tog vi med oss vattenmelon och gick ner och satte oss på bryggan. Sen kollade vi på film, lagade tacos och hade det mysigt. Vid nio tiden åkte Linnea och Gustav hem och Elin och jag fortsatte kvällen med att prata massor. Vi somnade inte förns halv fyra så idag har jag vart jättetrött.
Så då passade det bra med film-dag hemma hos Nea. Mysig dag med Linnea, Jonis och Dennis.

Nehe, imorrn är det ju faktiskt midsommar så jag ska gå och borsta tänderna och hoppa i säng nu.

Ha en bra midsommar i regnet!

sextondejuni

Första dagen det verkligen har kännts som sommarlov. För det har ju inte precis vart så att man har behövt slita ut solgasögonen, men idag tittade solen fram. Tummen upp på det!
Har mest tagit det lungt. Först bara vart hemma, men sen cycklade jag in till hamnen och tog en glass och snackade lite med pappsen som åker iväg till spanien imorrn, hoppas ni får det bra!

Nu är jag jättetrött så jag ska ta och gå och borsta gaddarna och sen gå och lägga mig. Så jag är pigg imorrn när Elin kommer och plingar på dörren runt ett.

godnattsovgottdrömsött

lager 157

Shoppingen från gårdagen:

1.   2.   3.   4.  

5.

1. beige tröja - lager 157
2. grå t-shirt med små svarta apor - WESC
3. svart linne med vit logga - WESC
4. beige myströja från herr. - lager 157
5. mintgrön sjal med mörkblått mönster - J.Lindeberg


josefin bästa norelius

vaknade i stugan. Sen kom mormor och morfar och vi åkte iväg till helleforsnäs, lager 157. Lite shopping blev det, men bilderna kommer imorrn.

Nu sitter jag hos min kära kusin och vi ska snart gå och kolla på "slumdog millionaire". förut kollade vi och hela familjen på "vi hade iallafall tur med vädret igen" jag skrattade nog mer åt min morbrors garv än åt själva filmen, haha!

puss sötnosar!

stugan

Åker iväg till stugan nu, ring/smsa bbys! ♥

skolavslutning, grönan...

Dålig uppdatering kan jag ju erkänna. Jag får som vanligt skylla på att jag har haft en del för mig.
Bara därför får detta bli ett långt inlägg, men ni orkar ju läsa såklart!

Skolavslutningen i Torsdags blev faktiskt helt okej. Ingen sol, men ändå ganska varmt. När vi hade slutat så gick vi till "Choys garden" och åt, som jag sa att vi skulle. Det var jättemysigt.

I fredags drog jag och nåra av tjejorna iväg till stockholm för att gå på grönan. Vi hade supertur med vädret och det blev en jättemysig dag. Vi åkte den nya, Insane. Åh, jag älskar bergochdal-banor! Men en sak som jag har lärt mig när jag är på grönan, är att jag aldrig ska åka extreme igen. Jag mår alltid så illa efter den. "NRJ in the park" var där också, så vi fick se Måns och Mando Diao.

Linnea och Elin övernattade här igår, så nu måste jag skynda mig att städa upp innan mamma kommer hem och får en chock, haha!


Såhär söta var tjejorna på avslutningen!


Grönan!


sommarlov!

Nu har jag precis ringt och bokat bord tills imorrn. Våran skola slutar faktiskt imorrn så då ska jag och nåra tjejer gå ut och äta lite och ha det mysigt. SEN ÄR DET SOMMARLOV! fy vad skönt. Vi börjar vårat med att åka iväg till grönan på torsdag, om dt inte regnar såklart, håll tummarna för att det blir strålade sol!


ksab-galan

aa, det är vad jag har roat mig med idag. Skoltävling.
Pratade en hel del med Linnea och det behövdes kan ju tillägas. Vi gick mest runt på rosvalla och var sociala. Vi träffade också Berlin och pratade med honom en stund. När vi slutade gick Linnea och jag hem till my place. Pratade och så. Jag satte mig här för att skriva ett inlägg, då upptäckte jag att Linnea slocknat i soffan. Haha, men jag förstår henne, hon har haft en del att tänka på sista tiden.


jättegammal bild på mig och Nea.

"a-lags-dag"

haha vilket namn....

En Trött Anna gick upp och duscha och fick skäll av mamma för att jag alltid duschar en timme typ, haha.
Sen tog jag cykeln till rosvalla för att vi skulle samlas där med alla 7:or. Hade nån stafett och nått, Tråkigt så jag passade på att snacka med två brudar istället. Det behövdes, och ni? vi glömmer det här nu!

När vi slutade gick jag och Elin bort och pratade med min kusin som också var där. Vi tre åkte hem till mig och åt. Haha, måste bara påpeka att jag och Josefin är grymt duktiga på att laga mat!
Josefin åkte tillbaka till rosvalla och elin och jag bara tog det lugnt, sen skjutsade jag henne till bussen.
Och, ja nu sitter jag här igen. Trött som bara den!

kisses!


uppåt!

hejhej snyggingar!

Jag är dålig på att blogg på helgerna. Men datorn får inte speciellt mycket uppmärksamhet av mig då.
Men nu blir det en "snabbgenomgång" av helgen bara därför.

Fredag: Tog bussen till Elin i Vagnhärad med Thelin, Tess, Ronja och Elisabet. Vi Hade det mysigt och kolla på film, lagade middag och pratade. Värd kväll tjejer!
Lördag: Åkte bussen hem från Vagnhärad och gick sedan hem och dusch och fixa mig. Sen åkte vi bort till nåra på middag med familjen. Kollade på Sverige-Danmark. Usch på Sverige som förlorade.
Söndag: Sovmorgon och sedan iväg till min efterlängtade kusin. Vi hade en del att prata om eftersom det var ett tag sen. Vi kollade också på Twilight, mums!



tjejorna, i pyamas och allt!;)

lovely day!

Godmorgon,
Idag är vi sjuor på skolan lediga, det är SÅHÄR skönt!
Nu har jag precis gått upp så jag ska gå och fixa lite frukost. Sen ska jag packa ihop lite grejer och åka in till stan, för sen ska jag ta bussen till Elin och sova där med lite brudar. Jag skulle fixa en skräckis och ta med mig också, nån som har förslag på någon riktigt läskig?

Föresten så börjar ni bli duktigare på att läsa, keep it upp!
Men vart är kommentarerna sötnosar?




Här får ni en till låt, bara för att mitt humör går i rätt riktning just nu:)

kelis - milkshake



linköping

Var på studieresa i linköping idag, inte kul!


3 juni

Ännu en mysig dag med min Elin.
En snabbkoll på stan eftersom att vi slutade kl 11, skönt!
Sen tog vi bussen hem och bara tog det lugnt. Sjöng lite singstar och tog lite picts, som ni såklart vill se!

   

and that's true!


lögner och svek, vilken jävla lek!

Det måste fan vara det svåraste som finns...
Att veta vem man kan lita på, vem som är äkta.
Det finns folk som är så jävligt bra på att ljuga,
då har man inte en chans att avgöra om det är
sanning eller lögn.

Det finns tillfällen då man måste välja vem man
tänker lita på. Sånna tillfällen borde vara förbjudna.
Man tappar balansen helt och har inte en
aning om vad man ska tro, vem man ska tro på.

Man kan träffa personer som känns helt rätt.
Man tror att man kan lita på dom och att dom är äkta.
Men sen, helt plötsligt kommer det fram att det
inte var så. Ett slag kan göra ont, men är aldrig
ens i närheten av att göra lika ont som ord...


premiärdopp!

Första doppet för i år togs med underbaraste Elin!

Hade först friidrott med skolan, inte sådär superkul i värmen så när vi tröttnade började vi hjula på gräset istället, haha. Sen gick Elin och jag hem till mig och tog med oss lite picknick och gick ner på bryggan och solade. Vi bestämmde oss för att ta första doppet och det gjorde vi också! Det var jätteskönt faktiskt.

puss på dagen!

  
   

klickbara!
haha, failar lite med mitt hopp, så ser ut som att jag snubblar.


RSS 2.0