superhelg!

Helgen har varit mysig med mysigt folk. Min helg började bra redan i fredags då vi hade NO-prov i skolan. Provet gick väldigt bra med tanke på dom få timmarna jag hade lagt ner på att plugga till det. På fredags eftermiddagen tog jag, Elin och Linnea bussen till Vagnhärad. Kvällen vart inte riktigt som vi hade tänkt, den blev bättre! Vi ringde Chrille och Sebbe och bestämmde att vi skulle träffas i Trosa, så vi åkte dit. Där träffade vi också massa annat trevligt folk. Bl.a. Filippa och Sara. Vi frös, så vi följde med hem till Sara. Tack alla som var med där för en mysig kväll.

Sen på lördagen vaknade vi hemma hos Elin. Vi gjorde oss iordning och gick iväg till stationen. Sen tog vi tåget till Stockholm. I Stockholm gick vi runt och hade det mysigt. Vi avslutade dagen med en glass i kungsan, där vissa tog värmen på allvar och badade i fontänen.

Inlägget kommer uppdateras med bilder.

  




hoppas

Fick stanna hemma idag med, men om jag är hemma idag så tror jag nog att det ska vara bra tills imorrn. Det måste det vara för då ska jag och Linnea övernatta i vagnhärad hos Elin. Sen på lördag morgon sticker jag och brudarna iväg med tåget till den stora staden.
Har inte så där jättemycket pengar just nu men lite små saker kan det nog bli. Men det är mysigt att bara gå runt och ha det bra i stockholm. Jag hörde också att det skulle bli fint väder till helgen, stort plus!

Nehe, nu måste jag ta och plugga som jag borde ha gjort i förrgår och igår med. Men jag kom på andra tankar.

lyssna på den här låten, den är underbar. Puss!


tupac - changes

Den är fin tycker jag...


dagens outfit

Sjuk idag med, därför kläderna.

sjuk idag

Sitter här och käkar jordgubbar och kollar på massa sommarbilder för att fördriva tiden bara. Skulle ha träffat min älskling idag men vaknade med 38.5 i feber så det blev att stanna hemma.
Nu kommer lite sommarbilder bara för att jag vill ha sommar nu!

klicka på bilderna för större.

       
    
    

Syskonen knas

Dom här två är knasigast! men jag älskar dom ändå.
Linnea och Karl ni får representera dagen.


18/4

Idag har jag faktiskt vart duktig. Först till stugan och hjälpte till där. Visst, jag fick betalt men ändå. Haha. Sen när jag kom hem gick jag ut och sprang en stund och sen pluggade jag lite. Jag är supertrött och funderar på att gå och borsta tänderna så att jag är pigg imorrn när jag antagligen ska träffa min Marcus.

"I don't wanna be without you babe
 I don't want a broken heart
 Don't wanna take a breath without you babe"

Beyonce - Broken-Hearted Girl



Linnea + linnea = bäst

Helt okej dag. Skola som vanligt och sen gick jag och Linneorna hem till mig. Massa prat och skratt som vanligt. Vi tog lite mellis och gick sen iväg till streeten. Dansen är klar och det är ju bra eftersom att uppvisningen är den 3 maj.

Kram!


En helt vanlig måndag, fast tisdag.

Kändes precis som måndag idag. Man är sådär trött efter helgen och måste kämpa för att komma upp ur sängen. Går iväg till skolan, försöker jobba men sitter bara och stirrar rakt ut i luften. Sen blir jag sådär skrattig och borta när jag är trött. Den enda skillnaden idag är väl att det faktiskt är tisdag och det är ju bra, för då är det ju närmare till helgen.

Helt onödig text, men så blir det när man sitter med massa NO papper och försöker läsa om konkava och konvexa linser.


Toppenhelg!

åkte upp till stockholm i lördags morse. gick runt lite på söder och köpte ett par "puss & kram" jeans, äntligen!. Vi åt lunch och gick sen tillbaka till hotellet. Där gjorde vi oss i ordning och gick sen iväg mot orionteatern. där skulle vi se på bounce.

Bounce caution var det bästa jag har sett. Dom är helt grymma! har ni inte sett dom så tycker jag att ni ska göra det. Jag fick dansa tryckare med en av dansarna, Filmon och följa med upp på scen. Jag var helt överlycklig kan jag säga. Jag kom på mig själv flera gånger med att bara stå och gapa för det var så bra. Jag måste bara säga att dom har riktigt snygga kroppar också.

Sen på söndagen gick vi bara runt lite i stan. På kvällen var vi på middag hos min pappas tjejs bror.



Mysig dag.

Sthlm igår var mysigt. Åkte dit för att köpa väska och jeans. Jeansen som jag ville ha på "gul & blå " fanns inte kvar inne i city så det blir att fixa det på söder på lördag. Som vanligt när jag åker till stockholm så blir det oftast lite mer grejer än jag tänkt. Igår blev det dom här söta "depeche" skorna på bilden och lite annat smått och gott.

Idag blir det påsklunch hos farmor. Ikväll ska jag försöka komma i säng tidigt, eftersom jag måste upp tidigt på lördag när vi ska till stockholm och kolla på BOUNCE. Wiiiee! jag är redan uppspelt!

Huvudstaden

GodmorgonGodmorgon!
idag blir det huvudstaden och lite shopping. Ska försöka hitta ett par snygga, ljusa jeans och en väska.
Tåget går 10.13, så jag borde egentligen skynda mig nu. Ha en bra dag!

Hej blogg!

Har äntligen fixat blogg nu då. Den är inte alls färdig, men duger så länge.
Det här med att fixa blogg var ganska krångligt tycker jag. Jag tog hjälp av
www.designadinblogg.se Det är fortfarande mycket att ändra, men jag provar
mig fram.
//Anna.


RSS 2.0