tandborst-inlägg

Haha, det blir många sånna här inlägg med tandborsten i munnen har jag kommit på. Nu är mobilen fullproppad med massa ny (och gammal) musik, Tummen upp! jag ska faktiskt ta och hoppa i säng, för jag känner mig lite krasslig. Men vi får hoppas att jag vaknar upp frisk som en nötkärna imorrn.

Godnatt!



anna ♥ tandborsten .


dream field

In my dreams we run across the fields hand in hand.








ett hederligt godmorgon

Har precis gått upp och sitter och funderar på vilka jävla idioter vissa är. Ursäkta språket, men är lite smått irriterad just nu.

Nej nu ska jag gå och ta en kopp kaffe och lite frukost och försöka vakna till lite innan det är dags att cykla iväg till skolan. Orientering på gympan idag också, jag är så pepp! huh... kanske.. inte.

love.


jag älskar er

Jag har kommit på att jag älskar min släkt otroligt mycket! Vi hade en jättemysig kräftskiva med lekar, massa prat och skratt. Haha, vi skulle gå och lägga oss och jag tror att det tog en timme innan vi kommit fram till vem som skulle ligga var o.s.v. Det slutade med att Per(morbror) blev placerad i en hästen säng med hunden, mormor och morfar på varsin ledd i en stor soffa, mamma och Magnus i en 120 säng och jag, Jakob och Josefin i en stor dubbelsäng, haha! Vid åtta-tiden vaknade jag av en stor blöt puss i ansiktet av Svea, hunden. Det slutade med att hon låg i sängen på mina fötter.

"-jag kan göra mussepigg på kalle anka"

"slappt könsorgan - fladdermus"

"-båda eller en? jadå!"










webCam

Sitter här i rimforsa på kräftskiva, massa mys. Josefin och jag hade lite kul med camen och bara för att ni är så söta får ni se.

kräftskiva

Nu ska vi snart åka iväg på kräftskiva i Rimforsa, som ligger en bit utanför Linköping. Det är till min gudmor Lisbets familj vi ska till och jag har inte träffat dom sen hennes begravning, så det ska bli kul att se dom igen. Även om det kommer kännas väldigt tomt utan Lisbet.

Skrev aldrig något om gårdagen så här kommer lite bilder på sötnosarna jag var med igår.










gårdagens outfit

Jag la ju aldrig in någon bild på outfiten igår som jag sa att jag skulle. Så bara för att jag inte har bild på dagens kommer gårdagens idag.



blus - ONLY, veromoda
skärp - MQ
baslinne - ginatricot
kofta - ginatricot
jeanstights - ginatricot

Mycket gina, haha. Men det är ju billigt och bra!


godmorgon solstråle!

Vaknade av att mammas mobil låg och skrek att det var dags att gå upp, arg som ett bi rusar jag upp och undrar vrf ingen stänger av alarmet. Men ganska snabbt kommer jag på att jag sovit själv hemma, så det var ju inte så konstigt. Men det konstiga var att det inte sitter något simkort i hennes mobil, eftersom att det är den gammla. Ändå börjar den ringa varje morgon fast den är avstängd. Haha, jaja. Nu måste jag cykla iväg till skolan. Ikväll blir det bio med Elin.
dagens outfit kanske dyker upp ikväll.

kyss!


"cut 44"

Har ni tänkt på hur skönt det är att gå till frisören nångång? jag älskar det iallafall. Få håret tvättat med produkter som luktar himmelskt gott och samtidigt få huvudmassage på köpet, bli ompysslad, kammad och fönad... Ja, det är iaf vad jag har roat mig med idag. Även ett besök på "surprice" för en god glass med tjejorna. Sen ska vi ju inte glömma bort att nämna skolan heller, hum.  Nej, vet ni vad. Nu ska jag ta telefonen i hand och ringa och prata lite med mi padre.

kärlek.

anna, skriv på din blogg !...

...Plingade det nyss till ifrån Elin, så nu kommer det.
Jag snackade ju om att jag hade hittat två tröjor på Cubus, men inte hade några pengar. Nu är de faktiskt så att jag har världens mest underbara mormor, så idag när jag träffade henne på stan fick jag en av tröjorna. Tack mormor!

denna blev det .


fram.


bak.


cubus

Nu har vi fått Cubus även här i lilla Nyköping. Vi smet dit på rasten och jag hittade faktiskt två snygga tröjor, men tyvär har jag inga pengar för tillfället, usch jag hatar't! Träffade sötnosen Sara en snabbis på stan också. Nu har jag och mamma precis vart och anmält mig till dansen, så det drar igång vecka 37. JIPPI! Sitter på mammas jobb och lyssnar på massa babbel, men nu tror jag att vi ska dra oss hemåt, så ni får ha det!

kram!

tjenamors!

Har precis kollat klart på "män som hatar kvinnor" och usch vad äcklig den var, men satan så bra den var! Klart sevärd. Josefin kom hit en stund på kvällen och umgicks lite med mig. Nej nu är jag trött så jag ska ta och gå och borsta tänderna och hoppa i säng.

Godnatt på er!

typ en festival

Hej på er!
Helgen har vart toppen. Började med en mysig middag på voyage med pappa-familjen i fredags. Sen på lördagen tog vi med oss farmor och åkte till eskilstuna för att hälsa på min kusin Erik och hans roliga mamma Anna. Sen när vi kom hem kom linnea hem till mig och vi käkade lite och fixade oss för att gå ut till vallarna och "typ en festival" Vi gick dit med Ronja och sen träffade vi massa annat trevligt folk där.

Haha, Promoe kom dit och alla var helt galna. Nån lång idiot som stod framför mig stod och hoppade med en galning och inte nog med det, han hade en ryggsäck som hoppade med honom och jag säger bara att det var trångt, så fattar ni resten. Sen drog Ronja tag i mig och vi gick längre in i alltihop. Då kommer nån annan knasig person och skvätter zingo i håret på mig, sen börjar han snacka massa och ställer zingoburken på nån annan snubbes huvud. Haha, sen drar han tag i mig och börjar dansa, sen drar nån annan åt andra hållet och tillslut är jag helt borta. Vi lyckas ta oss ut ur publikshavet och tar en vinglig cykeltur hemmåt. Sen sommnar Linnea och jag som stockar.

Idag följde Linnea med oss till stockholm och gick på ikea, vi fixade lite grejor till mitt rum som jag sa att vi skulle. Tack pappa och Ann!

puss!


me and Nea i bilen!


sing for your life babe!

hej där alla sötnosar! Det har verkligen varit dålig upptaderig här på bloggen den här veckan. Men jag är hos pappa nu och den är datorn är så seg att jag liksom inte har gjort mig besväret att sitta här förns nu.

Veckan har faktiskt vart förvånande bra med tanke på att vi började skolan igår. i skolan igår gick vi bara igenóm vad som ska hända den här terminen ( vilket verkar vara en hel del mer än vad det brukar!) och fick nya böcker och så. Sen gick jag, Elin och Linnea och satte oss på coffe house och tog en latte och pratade skit. Sen gick vi vidare hem till mig och vid nio tiden cycklade Linnea hem och övernattade Elin här.

Idag i skolan tog vi det också väldigt lugnt. Bland annat så körde vi jeopardy, haha? Sen slutade vi vid halv tolv precis som igår. Då följde Linnea och Elin med hem hit igen och vi bakade scones och drack te. Haha, ja vi gillar att fika och sitta och snacka. Sen sjöng vi också, det förvånar mig att inte grannarna kom upp och sa till oss, haha. Nej nu måste jag gå och fräscha till mig lite, för nu ska familjen ut och äta. Imorrn blir det Eskilstuna och hälsa på släkting och eventuellt Linnea på kvällen. Sen på söndag blir det förmodligen ikea och köpa sängbord och lite annat så att det äntligen kan bli klart på mitt rum. Usch, vilket tråkigt inlägg tycker ni säkert, men nu vet ni i alla fall vad jag har haft för mig.

kyss!

badhuset

Hej där! Idag var jag och Josefin barnvakter igen, så vi tog med små-grabbarna till badet. Där jag inte hade vart på hur länge som helst kan ju tilläggas. Tre timmars hoppande från kanten, rutschkane åkning och lek. Nu är jag helt slut kan jag säga. Men det var roligt faktiskt.

Imorrn ska jag ta picknick korgen, okej jag tar nog väskan men ändå. Då ska jag iallafall traska iväg till vallarna och möta tjejerna för att avsluta sommarlovet med en mysig picknick. För det är ju faktiskt sista dgen på lovet imorrn. Usch jag är inte pepp alls på att börja skolan igen. Men nu jävlar, om man får säga så, ska jag satsa mer på skolan. Det behövs och sen om jag klarar alla mål och lite till så väntar en laptop till jul och det är ju inte helt fel heller.

kyss!

hejhej, eller nått sånt.

Nu har jag packat väskan och sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Sen ska jag bo där i en vecka. Usch nu börjar skolan på torsdag också, men som tur är så mjukstartar vi med två halv-dagar. Sen i helgen har jag ingenting planerat än så länge.

Jag skrev ju ingenting om vad jag shoppade i sthlm så jag måste bara tipsa om ett läppstift från FACE. Har letat efter ett rosa, men har inte hittat något. Det här var perfekt, lagom rosa och matt. Sen måste jag bara visa den här supersnygga skjortan från GANT som jag fick av mamma och magnus, tack så mycket!


på bilden är det lite glansigt för att det är blandat med lypsyl, annars är det perfa!


älsklings-skjortan!

Stockholm - the voice, shopping, grönan

Hej alla söta läsare! Nu är jag hemma igen efter stockholms-helgen. Helgen vart helt klart toppen. Vi åkte upp tidigt på lördagen och jag och Josefin gick och shoppade tills fötterna inte orkade mer, då smet vi in på ett muffinsbageri och tog med oss en muffins upp på hotellrummet. Sen fixade vi oss och gick ut igen för att kolla på the voice. Det var jättekul faktiskt, trots regnet och den läskiga tårgasbomben. Vi märkte inte av den eftersom att det hände längre bak i publiken. Någon rullade iväg en tårgasbomb mitt i publiken så det var massor med folk som fick försöka pressa sig ut och några svimmade. Sjukt att någon ens kommer på idén.

Sen på lördagen gick vi på grönan. Det blåste lite så katapulten och fritt fall var avstängda, men annars var det toppen! Jag åkte insane tre gånger. Först med Jakob, sen med Josefin och sen med Jakob, Josefin och Gustav, haha jag älskar'n!


kärlek på myströjan på bilden som jag fick av kusin.


the voice 09'

Tjenamors! Nu har jag fixat med lite grejer här hemma. Ångat ansiktet, rakat benen och lite sånt. Snart åker jag ut till stugan och sover där inatt. Sen imorrn så åker vi iväg till den stora staden. Det ska bli riktigt mysigt faktiskt. Först shopping, sen grönan eventuellt och sen the voice, som jag för övrigt aldrig har vart på, så det ska bli kul. Sen övernattar vi på hotell. Snack natten lång antar jag eftersom att jag och Josefin har ett hotellrum för oss själva, toppen! Sen på söndagen blir det förmodligen mera shopping. En perfekt helg om man frågar Anna Ringö.

massa kärlek på er!


runaway - darin


normal?

Hej där snyggingar!
Det blev inget inlägg igår kväll för datorn hade fått fnatt, så det gick inte alls som jag ville. Men iallafall så skrev jag ju att jag skulle in till stan och möta mamma och gå till banken. Men som vanligt när jag åker in till stan så följer det oftast med något hem. Så jag köpte en mysig tröja på JC och en gulligt skärp på MQ. Sen träffade jag mormor och tog en fika och pratade lite med henne också.

Haha, mitt i dett här inlägget har jag ränsat mina byråer och snackat med Josefin massa, haha och så skulle vi prova ett par strumpor, så vi provade en var. Nu sitter jag här med en strumpa och den andra är på väg hem till lilla kungsladugården, haha.

Men tillbaka till igår, när jag kom hem kom Josefin hit en stund, sen skulle hon iväg. Haha, men kl två på natten cycklade jag bort till rondellen och hämtade henne igen, nej vi är fan inte normala. Kl 6 imorsse somnade vi, så om jag ens lyckas ta mig utanför dörren idag så är det ett under.

 
klickklick!

hej där !

Sitter med tandborsten i högsta hugg och ska strax ta cykeln bort till stan. Där ska jag möta mamma och så ska vi gå till banken, eftersom att mina pengar inte vill överföra sig som dom ska. Nej ni, nu måste jag kila!

puss!


...

Hej. Kan inte någon betätta en rolig historia eller något? Ja, jag har tråkigt. Hejdå.

shopping love

Åh, jag sitter och kollar på massa finfina kläder, tur att vi ska till sthlm i helgen så att jag kan shoppa lite. Känns som att jag inte har shoppat på jättelänge, förutom två tröjor i lördags då.




mums...

kyss!


hejsan allihopa

Usch vad jag är trött! Jag har ingen aning om varför, för jag sover mer än tillräckligt. Men så kan det ju vara.
Det där jag nämnde om att plugga, det går liksom sådär om man säger så. Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva mer, så ni får nöja er med detta tills jag kommer på nått bättre.


Låten gör mig glad.

ändrade planer

Snart kommer mamma hem och hämtar mig och sen åker vi iväg till farbror doktorn och tar spruta, för vi hade missat min förra tid. Sprutan är den sista av tre i vaccinationen mot livmoderhalscancer. Gillar inte sprutor, men har aldrig haft nån skräck för att gå till sjukhuset eller liknande. Tvärtom faktiskt, när jag var sju tror jag det var, så låg jag inne på sjukhuset i tio nätter för behandling mot borelia. Inte klagade jag för det, nej jag tyckte att det var spännande på sjukhuset. Haha, men jag är ju som jag är också.


 


godmorgon alla sömntutor!

Har precis släpat mig upp ur sängen och ska ta och fixa lite frukost. Jag gick upp så tidigt idag eftersom att jag måste göra klart massa skolarbete(!). Usch! inte kul säger jag bara. Men kunskapsskolan där jag går är inte riktigt som andra skolor, utan man sätter upp egna mål och gör sin egen planering för terminen/veckorna. Så nu var det så att jag inte nådde upp till nästan några av mina mål förra terminen och därför måste jag göra klart det nu för att inte hamna efter alldeles för mycket. Men jag ska faktiskt försöka gå ut och spendera några timmar i solen också.

Ha en bra dag!


adele - hometown glory

vännskap

Pratade med Linnea i telen ett bra tag. Hon berättade en massa saker som hade hänt och jag hoppas verkligen att allt löser sig nu. Jag har hört det så många gånger, att du ska sluta göra som du gör. Men den här gången är det på riktigt, eller hur? För din egen skull Linnea.

Vi pratade också om hur viktigt det är vårda vännskapen med sina närmsta vänner. För ingen vill ju bli sviken av sina bästa vänner. Jag har tänkt på hur viktigt det är att ha bra vänner som man kan lita på, för vad skulle jag göra utan er? Jag har också tänkt på att vännskap faktiskt är viktigare än kärlek. Jag och Linnea har blivit osams på grund av killar ett par gånger, men det är så jäkla onödigt bara. Killar kommer och går, men vännskap består. Dessutom så är vännskap som en slags kärlek.

kram.

kärlek till den som kom på duschen

Hej på er!
jag sitter här och käkar en banan eftersom att jag inte orkar laga någon mat, haha. Kom precis ut ur duschen, visst är det helt underbart skönt att duscha? Jag älskar att ta en riktigt lång dusch, en jättevarm om jag fryser eller en sval om jag är varm. Kan stå en timme i duschen för att det är så skönt.

Elin sov ju här från i fredags till idag som ni vet, så nu är jag supertrött. Jag tror att jag ska poppa lite popcorn och mysa ner mig i soffan framför en film. Vad har ni för er ikväll?

kärlek anna.

karneval outfit(s)

Jag.



budgetoutfit.
svart linne - ginatricot
puderrosa blus - HM
ljusa jeans - puss&kram/gul&blå
svarta skor - sthlmDG

Elin.



vit tröja - MQ
svart jeans - cheap monday
svarta ballerinas - din sko
svart väska - arv från mormor
skärp - annas

karneval igen

Hej sötnosar! Elin och jag åkte ner till stan en stund idag också. Träffade massa folk idag med. Helt plötsligt kommer en kille fram och ger mig en plastpåse och säger: var inte rädd! haha, men det var ju lite svårt att låta bli. Sen massa härliga kramar av folk som inte var helt nyktra, haha jadu. Nu ska vi kolla på film. 

jag vet att den är gammal, men den är lika kul för det. 
steffe! nej, det var inte steffe.



KArneval

Nu är jag hemma med Elin. Vi var inne i stan en stund och gick runt och träffa massa mysigt folk. Massa folk som jag inte sett på år och dar, bokstavligen. Vi gick med Tess och nåra till en stund. För Linnea fick inte. Andledningen tänker jag inte nämna här. - elin slåss! Imorrn ska vi nog gå ner på stan en stund och kolla lite kläder, känner att min garderob inte har uppdaterats på ett bra tag nu. Sen får vi se om Linnea hänger med imorrn, hoppas på det!

puss!

7 augusti

Godmorgon snyggingar. Tror att det är första gången på hela sommarlovet som jag änvänder ordet godmorgon vid rätt tid på dygnet. Ja, det vart en rätt så tidig morgon idag, kvart över åtta vaknade jag. Men dock jag gick och la mig tidigt igår så därför kunde jag inte sova längre. Jaja, nu ska jag duscha och fixa mig tills Elin kommer hit och sen får vi se vad som händer sen.

p&k.

storstädning

"Kalaset" var kul. Det blev massa lek med småbarnen, men jag gillar't! Kubb, kurragömma o.s.v. När jag och mamma kom hem bestämde vi oss för att göra en storstädnig i lägenheten eftersom att det inte hade gjorts på länge. Sagt och gjort!

Imorrn kommer Elin till stan vid två-tiden, så jag funderar på att möta henne på stan då och ta ett varv där. Sen på nått sätt så möter vi upp Linnea och åker hem till mig. Då ska vi väl fixa oss och gå ut på stan eftersom att det är karneval här i lilla nyköping. Tjejerna sover här från fredag till söndag eftersom att jag har lägenheten för mig själv. Så det blir bra.  

pussar!


godmorgon.

Nu har jag precis tagit på mig kläder och käkat frukost, så jag ska snart sminka mig och fixa klart. Sen kommer mormor och hämtar mig och vi åker ut och firar kusinen Jakob.
Finns inte mycker mer att skriva just nu. Statistiken går uppåt, så tummen upp på det! Kommentarer uppskattas också.

Ha det!


drogar låten.

godnatt.

Idag har jag haft mycket att tänka på och då brukar jag automatiskt börja städa för att få nått annat i tankarna. Så ja, idag städade jag och fixade så att det är rent och fint när tjejerna kommer hit i helgen.

Imorrn fyller kusinen år så då blir det att åka på födelsedagsfirande ute i deras stuga. Lillkillen ska köpa ny mobil så det får bli pengar i present. Lite tråkigt, men det är ju faktiskt det han önskar sig. Hoppas att det blir fint väder bara!

sov gott.


pappa

Jag är skilsmässobarn och har levt ett "varannan-vecka-liv" sen jag var sex år. När jag var liten var jag alltid pappas lilla flicka. Ni vet när småbarn gråter så brukar dom ju alltid gråta efter mamma, jag grät efter pappa. Att leva ett sånt liv har funkat ganska bra för mig, fram tills nu. Saker och ting förändras och ibland kan det vara svårt att acceptera. Jag tror att det som tonårstjej är ganska mycket enklare att bo tillsammans med sin mamma. Jag har ingen aning om hur ni är, sånt är ju helt enskillt, men jag har iallafall ganska mycket lättare att prata med min mamma om saker. Så har det alltid varit. Visst jag har alltid kunnat prata med pappa också, men inte på samma sätt. Pappa har alltid vart den som jag har skrattat, skämtat och gjort roliga saker med och mamma har vart den som jag har kunnat prata ut ordentligt med och haft det mysigt med.

Nu när jag har blivit äldre och det bara blir mer och mer i skolan så har jag insett att jag inte kan leva i en väska. Jag menar, jag kan inte flytta fram och tillbaka en gång i veckan. Så jag har därför bestämmt mig för att bo hos mamma hela tiden nu och åka till pappa när jag känner för det. Men jag är ganska bekväm av mig så imorrse när pappa ringde och väckte mig fick jag ganska dåligt samvete. Jag har inte träffat honom på nästan tre veckor och knappt ringt heller. Pappa sa i telefonen: "om du slutar komma hit så kommer vi att tappa kontakten, det vill jag verkligen inte Anna". Det vill inte jag heller, inte för allt i världen. Jag älskar min pappa och han är en av dom underbaraste personer jag känner så någon kontakt ska inte tappas här inte! Jag ska bli bättre på att verkligen ta vara på mitt liv och alla underbara människor det innehåller. Jag älskar dig pappa.

Oj, det blev långt det där. Men ni behöver inte alls lästa, jag var bara tvungen att skriva av mig lite. 


sweet sound


barnvakt











det är inte okej att kopiera nåra av bilderna på bloggen!


världens sötaste ungar

Ja, det är dom jag och Josefin har vart barnvakter till från igår till idag. Igår när vi kom ut till deras ö var det dags för dom att gå och lägga sig, så jag och Jossan tog ett bad i deras jacuzzi. En av dom mysigaste kvällarna på länge. Vi satt där ett bra tag och bara pratade om allt och ingenting.

Sen var det bara att gå upp halv nio när barnen ville ha frukost. När yngsta killen hade vart ute och kissat frågade vi hur varmt det var ute, då fick vi svaret: "ganska lite varmt." haha så himla gullig. Resten av dagen bestod av massa bad, sol, taco-lunch, flugmurer (Flygmyror) och en brinnande toalett, ja den skulle brinna. Haha nått slags modernt dass?

Bilder från dygnet kommer snart.


at Elin's



Har precis duschat och fixat oss hemma hos Elin. Nu sitter elin och jag här och sjunger och linnea gör nått annat. Det blev en bra kväll, som det alltid blir med flickorna. Senare tar jag och Linnea bussen hem och då ska jag vara barnvakt med Josefin som jag inte har träffat på mer än en vecka(!)

haha, den här fina bilden hitta jag på Elins dator. Titta noga för sånna här bilder får ni inte se så ofta.


godmorgon!

Sitter här och ska strax fixa lite frukost. Sen ska jag försöka få tag i Linnea och Thelin, så vi kan bestämma hur vi ska ta oss till vhd.

Nu kommer lite bilder från när jag var hos Ronja bara för att jag inte har nått annat för mig. Tyvär är inte ronja med på bilderna, för det var hon som hade hand om kameran.

ja, ni ser ju själva hur seriösa dom är.






 

hemmamys

Jag vet att det inte blir så mkt skrivet på bloggen. Men sen när jag börjar bo hemma på heltid istället för i stugan och på andra ställen, så lovar jag att bloggen ska få ny design och mycket mer uppdatering!

Idag har jag inte alls gjort mkt. Vaknade i stugan och sen åkte jag hem. Har bara tagit det lugnt och tränat lite. Lägenheten för mig själv ikväll/natt också. Och ja, det älskar vi. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det att fixa lite mat för jag har inte ätit på hela dagen så magen kurrar, haha. Sen ska jag bara ta det lugnt och titta på nån film och lite så.

love.

RSS 2.0