nergrävd i läxböcker

Jag har faktiskt inte något vettigt alls att skriva just nu. Jag vägrar att skriva ett "idag-har-jag-inlägg" idag också så jag tänker faktiskt inte skriva något mer.

gästledare

Hejsan!
Har nyss kollat på taken en gång till, åh den är så bra! Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag lägga mig och läsa en bok som skolan tvingar mig att läsa. Det enda posetiva med det är väl att boken funkar som sömnmedel så att jag somnar snabbt. Det är ju bra eftersom att jag ska träffa min älskade kusin imorrn och så ska vi ta en sväng på stan, fika lite och sen ska vi åka iväg och skutta med småbarnen. Ja, alltså hon är ledare för en jazzgymnastik-grupp med små knattar. Jag skulle ha vart ledare jag med, men det blir förmodligen till nästa termin istället. Så imorrn blir det att vara gästledare, mysigtmysigt!

Nattinatti!


godnatt



"Taken" är superbra! Såg den igår men tjejorna. Den handlar om en
pappa som är föredetta FBI agent (tror jag), hans dotter blir kidnappad
och han bestämmer sig för att göra allt för att hitta henne.

Filmen är spännande rakt igenom och är väl någon blandning mellan
thriller, skräckis och action-film. Se den!


battlefield - jordin sparks


resultatet

så här blev håret efter toningen, det är inte så jättemycket skillnad. Men jag är nöjd.



Nu ska jag iväg till Thelin och ha kul, puss!

Elin gästbloggar

Hello, anna sa att jag skulle vara seriös så jag ska försöka :D
och vart ska jag börja .. jo, efter skolan gick jag och anna på stan (wow) seeeen gick vi och hyrde en film (ännu mer wow) fast det gick ju som det gick, den var från 15 och jag skulle försöka hyra, sen ville han kolla på mitt legg och då sket det ju sig, men inga sura miner vi fixade det med andra metoder (jag vet vad ni tänker på och det är fel!)
och jaaa, sen åkte vi och handlade, jätte kul.
och nu på kvällen har vi vart med antonbubbelubben, hehe ja anton alltså.
det var nice, vi åkte upp till våning 16 och kollade på utsikten :D (min ide)
nejmen, sen kollade vi på tv också, och anna satt lite outsider och bläddra i en skolkatalog, he-he
så nu är vi trötta, jajajaja så vi ska väll dra oss tillbaka och kolla på vår film eller nått :D
nice va?
ha det bra allesammans, och jag vet att jag är bra på att blogga tacktack! :)
puss
anna hälsar med en puss hon med!


brunetto

Hejsvejs!
Idag har jag farit runt en hel del faktiskt. Först till skolan, sen iväg till stan och träffa pappa och Ann. Vi skulle gå och kolla på nya glasögon till honom, vi hittade två par snygga som han bestämmde sig för att köpa. Så nu blir han fräsig i sina nya hilfiger-bågar! haha. Sen gick pappa och jag vidare till farmor och fikade och satte upp gardiner åt henne. Fasen vilken liten krutgumma hon är alltså. Hon är 90 år och bor i en lägenhet helt själv. Ja, sen åkte jag hem med mamma för att hämta lite grejer och nu ska vi iväg till mormor och tona mitt hår och sen sova där, mysigt!

pusspuss!

dagens



krage(?) - Cubus
halsband - Indiska
klänning - HM
kavaj - ZARA
tights - ginatricot
skor - dinsko


ljuva höstförkylning...

Det är tur att jag har mina kära vänner, det är dom som påminner mig när jag glömmer att uppdatera bloggen. Sen är dom ju bra på en hel del andra saker också, men det ska jag inte skriva om nu.

Det har inte blivit speciellt många roliga inlägg på sista tiden. Men jag har vart krasslig till och från och då blir man inte på bra humör. Förutom alla dessa förkylningar så älskar jag hösten. Det är så mysigt att gå långa höstpromenader ta varma sköna bad, tända massa ljus och mysa ner sig i soffan framför en bra film när regnet smattrar mot fönstret. Tycker inte ni det? Imorrn är det iaf höstdagjämning, så då är det höst på riktigt! 

Nu ska jag gå och smaka lite paj som mamma har bakat. Ha en bra kväll!







bilder från förra hösten. Kärlek till hösten!

helgen

Hej på er allihop!
Jag har haft en jättebra helg faktiskt. I fredags var vi på "flickan som lekte med elden" som jag sa att vi skulle. Den var skitbra! Men jäkligt läskig. Det var på ett ställe i filmen som hela biosalongen hoppade till och Josefin skrek, haha. Efter bion följde jag med Josefin hem och sov hos henne. Sen på lördagen åkte vi iväg till Norrköping och kollade på Jakobs cup. Grattis till andra platsen! På kvällen var jag bara hemma med pappa. Längesen jag var hemma en kväll med bara pappa, så det var mysigt.

Idag har jag vart på första konfirmationsmötet. Haha, gudstjänster är inte riktigt min grej måste jag säga. Nej, nu måste jag kila, ska iväg på yoga med kusinen.

Pusshej!


plugg, bio och rävar

Ganska så skön dag idag faktiskt. Skola först där det var helt okej lugnt, sen hem och plugga och lite så bara. Tänkte gå ut och springa men jag har fått ont i halsen så det fick bli en rask promenad istället så att det inte skulle bli värre tills imorrn när jag ska på bio men Josefin och co. Det blir premiären av "flickan som lekte med elden". När jag var ute på min lilla promenad iallafall så stötte jag på en räv, vi stod där och glodde på varandra ett tag tills jag bestämmde mig för att vända eftersom att jag inte vågade gå förbi den stackars räven, haha.

Imorrn bosätter jag mig även hos pappa i några nätter. Så vi får se hur det blir med uppdatering i helgen, men det löser sig nog för jag tror att dom har köpt en ny dator? Nej, nu ska jag lägga mig och sova och kurera mig så att jag inte blir mer "sjuk".

godnatt-pussar!


happyday

Hej på er sweeties!
Igår redovisade jag två steg i franskan och idag ett steg i matten. Plus att min mattelärare sa åt mig att han tyckte att jag skulle satsa på mvg istället för vg för att jag tydligen hade kapacitet för det. Haha, sånt här har ni säkert inget intresse av att höra men jag är faktiskt stolt över mig själv. Självpepp för fulla muggar nu så löser sig säkert resten!

Idag föjlde jag med hem till Ronja för lite födelsedags fika, jätte mysigt var det. Det bjöds på varm choklad och tårta m.m. mums! Du fyller inte förns på fredag, men grattis i förskott vännen! ♥


gammal bild på sötnosen, men lika söt för det! Flickorna pyntade hennes cykel med ballonger dagen till ära.

dansholist

Sitter här med munnen full av SB12 och ska strax hoppa i säng. Som vanligt var det dans ikväll. Hej massa ny energi! Sånt gillar vi!


kärlek till bounce-tröjan!

Nattinatti!

usch...

Usch på huvudvärken som våldgästar mitt huvud allt för ofta!
Usch på allt som har med skolan att göra just nu!
Usch på mig som inte är allt för posetiv till saker och ting just nu!


carpe diem

Nu är det äntligen färdig målat på mitt rum, tack mamma! Nu ska bara alla grejer in igen... Eller, inte allt faktiskt. Ska ta bort lite grejer och sätta in lite nya. Bilder på rummet kanske kommer när det är helt klart. Men det lär ta ett bra tag för jag ska skaffa nya byråer och lite så och det blir nog inte förns vid jul. Men den som väntar på nått gott väntar alrdig för länge, eller hur är det man säger?

Usch vad jag är trött och hängig! det har vart en grej som har varit väldigt återkommande dom senaste veckorna. Vill vara pigg och glad! jag brukar ju bli pigg och på bra humör på hösten?

Kramar! 



Jag tänker på dig gudmor, ofta.♥

sunday, sweet sunday.

Jag både gillar och ogillar söndagar. Dom är sköna för att jag oftast går runt i myskläder hela dagen och bara tar det lugnt. Men det är inte kul att tänka att man ska upp tidigt imorrn och sen brukar jag oftast ha mycket läxor på söndagar också.

Jaja, idag blir det iaf en kombination av bra och dålig söndag. Först tänker jag sitta hemma i myskläder och plugga, sen ikväll blir det yoga med Josefin.

pussar!


fredagsmys!

"...nu är det fredagsmys! om det så är det sista jag gör.."

Hello sweethearts! mår ni bra?
Det gör jag, det är fredag och det känns underbart! med tanke på att skolan dödar mig just nu...
Mysdressen är på och snart kommer flickorna och då blir det tacos och film!





ja, jag äger faktiskt en lila mysdress. Haha.

det finns människor till allt...

...haha, jadu. Varför ringer man med dolt nummer och börjar prata som att vi hade kännt varann i ett par år?

- varför ringer du mig?
- kul.

Aa, jo men visst det är humor. Absolut.


det ena med det tredje...

Sitter här med en kopp kaffe i ena handen och väntar på bättre tider... Nej, men seriöst. Det är grymt mycket i skolan just nu. Hade tänkt skriva lite på texterna till en tidning jag ska göra i skolan, men fantasin verkar jag ha tappat någon stans på vägen hem så det får bli att plugga SO istället och kanske lite matte, men bara kanske. Sen lite senare ikväll ska jag och mamma iallafall fortsätta måla på mitt rum. Alla mina möbler och grejer står utspridda i hela lägenheten. Haha, det är nu man inser hur mycket onödiga prylar man har.

puss,


humörsvängningar

hej sötnosar!
Dålig uppdatering kan jag erkänna. Men jag har vart hos pappa två nätter och där är datorn så seg så det är därför. Men det blir ändring då vi ska köpa ny.
Jag har gått runt som ett åskmoln till och från hela dagen. Jag vet inte varför. Humörsvängningar? Mängder av jobbigt skolarbete? aa, det är nog någon slags blandnig hörrni. Puss på att dansen började idag vilket får mig på topphumör direkt. Och på Ronja som var en ängel idag, ja det är hon alltid för den delen. Nu tycker mamma att jag borde gå och duscha, så det är väl bäst att jag gör det. pigg och glad kexchoklad! hum? nej.

sweet dreams!

.



Bara för att jag inte har något annat kul att skriva om, så får det bli ett filmtips dagen till ära.

When a man loves a woman är en film med Meg Ryan från 1994. Den är en av dom bästa filmer jag har sett.
Den handlar om en tjej som har alkohol problem och tillslut blir det så illa att det går ut över hennes man och döttrar. Hon hamnar därför på på rehabiliteringshem för att bli ren. På hemmet träffar hon många intressanta människor och när hon kommer hem är hon inte den samma som hon var innan hon åkte.

Filmen är en jättefin kärlekshistoria som framkallar både skratt och tårar. Den är bra gjord och inehåller ett soundtrack med fin musik. Absolut sevärd om du frågar mig!


sjuk?

Åkte iväg till Linnea igårkväll och kollade på film och hade det mysigt med henne och Elin. Vi somnade kl. tolv!? Vanligtvis brukar vi somna runt fem på morgonen. Det måste vara skolan som tar kol på oss...
Aja, jag somnade iaf med huvudvärk och när jag vaknade på 06.50 på morgonen var det värre, jag mådde även illa. Så jag väckte stackars Linnea och bad om en alvedon, snäll som hon är gick hon upp och hämtade en och gav mig en ögonbindel så att jag skulle kunna somna om igen. Känner mig fortfarande lite krasslig... Vill ju inte bli sjuk nu när dansen drar igång på Tisdag och allt! Ikväll kanske jag åker iväg till mormor och morfar som jag inte träffat på ett tag. Det är så skönt att vara där och bli ompysslad när man är sjuk.


yoga

Hej på er!
Idag följde Linnea med hem och vi var faktiskt jätteduktiga. Vi pluggade massor med NO. Sen mötte vi upp Josefin på Friskis och gick på yoga. Det var faktiskt skönt. Det ska vara bra om man är stressad och så har jag hört, så det passar ju bra eftersom att shemat i skolan är sprängfullt!
Nu flyter bokstäverna bara ihop på skärmen, så jag tror att det är dags för mig att krypa ner i sängen. Man blir jätteavslappnad av yoga, jag tror jag höll på somna 3 gånger på passet. Nej, nu ska jag sova så att jag är pigg till det tre timmar långa svenska-provet vi ska ha imorrn, puuhh!

godnatt sötnos!


skratt och tårar

Fortsätter i städbanorna, så nu har jag och mamma precis rensat ur en av lådorna som jag har under sängen. Hittade en hel del roliga grejer. Massa saker som jag gjort när jag var liten. Haha, jag skrattade så jag grät.

Nej, nu ska jag gå och tvätta bort sminket. Sen ska jag tända lite ljus och krypa ner i sängen och läsa nya VeckoRevyn som trilla ner i brevlådan igår.

nattinatti!

onsdags-outfit



svarta mönstrade strumpbyxor - Åhlens
svart tubkjol - ginatricot
långärmad svart t-shirt - ginatricot
grå långkofta - mammas
silverhalsband - jadu...

jag skrattar idag, kanske på nya sätt.

Som ni säkert märkte så blev det inget inlägg igår. Jag hade fullt upp med att städa min garderob, så det var därför. Före och efter bilder kanske kommer upp när det är klart, först ska det sättas upp en hylla.

Just nu sitter jag och försöker plugga, det går åt skogen kort sagt. Jag ska skriva en artikel, en krönika, ett repotage och... ja, vem vet, det är säkert mer. Allt bara snurrar runt i huvudet.
Krönika..artikel...repotage,intervju..GAAAH!


RSS 2.0