Grillkväll

kvällen igår spenderades med lite trevligt folk. Tog med oss korv och marshmallows och gick ut i skogen och grillade. Sen blev det film hemma hos Linnea. Alla var trötta, så efter tre filmer somnade vi, haha.
Gick upp och åt frukost på morgonen och jag kollade igenom gammla bilder på Linneas dator, minnen.

Sen hämtade mamma mig och jag följde med ut till stugan. Målade för att tjäna lite extra pengar, kan behövas till sommaren. Målade i bikini så fick lite färg och lyckades såklart också bränna mig på ryggen, sånt händer!

  

haha, bilderna är käcka!

kladdkaka baby!

Sitter här med Linnea och chillar,! :d
jaaauuuooo va rhhoooollligttt


hej bloggen

har precis gjort klart ett sexualkunskaps arbete som ska vara inlämnat imorrn, puhh!

Jag är trött och borde nog gå och lägga mig snart. Är det bara jag? eller tycker ni också att det är svårare att gå och lägga sig såhär när det börjar vara ljust längre på kvällarna och är varmt och så?
Nej, men nu måste jag göra det ändå annars blir jag bara sådär jobbigt trött och konstig imorrn.

godnatt sötnosar!

tårframkallande



Linnea skickade låten till mig när jag mådde dåligt. Den är jättefin...

en ängel...

...är precis vad Elin är.
Pratade med henne i telefon efter en lång och jobbig dag.
Hade inte skrattat på hela dagen, men det fick minsann den här bruden mig att göra!
Jag älskar dig Elin.


världens bästa kusin Josefin!

Igår åkte jag hem till kusinerna och sov där, mysigt med film och prat. Sen imorrse åkte jag med dom till Norrköping.
När vi kom hem följde Josefin med mig. Först åkte vi och handlade och skrattade åt i stort sätt allt i hela affären. Sen åkte vi hem till mig och spelade buzz och sjöng singstar. Men efter ett tag tröttnade vi på att sjunga och började slå med mickarna på knäreflexerna istället.

Haha, sen bestämmde vi oss för att ta en lite promenad. Vi gick först på en skogsväg, men när vi hade byxorna fullla av årets kull av fäsingar bestämmde vi oss för att hålla oss till asfaltsvägar istället. Vi gick runt och pratade och pratade och promenaden blev inte så liten, för vi var borta i över två timmar.

lite bilder från våran "lilla" promenad.

    

klickbara!


rubrik?

plugg i mängder och mensvärken på topp, livet har sina ljusa sidor.


dagens



blå-vit randig skjorta - Peak Performance
vitt bas linne - cubus
ljusa jeans - puss&kram / gul&blå
skjärp - från mammas garderob


dagens höjdpunkt

Som jag sa i det förra inlägget så var vi på badhuset idag. Livräddning och skit. Aja, helt okej att sitta i en bubbelpool och slippa några timmar av skolan. Annars har dagen bestått av plugg, plugg och plugg. Ganska tråkig dag alltså, men Chrille gjorde den bättre när han ringde från g-by nyss och snacka massa. Bland annat om att han satt fast med fötterna i sängen, haha knasboll.

pusspuss!

you spin my head right round...

vaknade med älsklingen vid min sida. Vi segade bort nästan hela dagen och sen cycklade vi in till stan. Där träffade jag Thelin, vi gick och kollade på dansuppvisningen på culturum. Jag klappade så att jag fick ont i händerna för att dom var så bra.

Nehe, nu ska jag gå och kolla upp morgondagen. Värkar som att det blir bad med skolan, usch ingen lust med det inte.

dagens

"bara-vara-hemma-outfit"



Tröja - MQ
Mjukis byxor - BIK BOK


lördag

usch usch för dålig uppdatering!

men det ska bli bättre, det lovar jag. Måste liksom bara få bort allt arbete i skolan som plågar mig först.

Har precis kommit hem från stugan och ska gå och ta mig en dusch. Sen blir det massa plugg ända tills klockan fem, för då kommer älskling och ska sova här. Ha en trevlig Lördag folk!

visst är det härligt att sommaren är påväg?

visst är det härligt att sommaren är påväg?

pippi och johnny depp

idag blev det film-eftermiddag hemma hos Linnea. Kom hem och pratade massor, det behövdes.Sen poppade vi popcorn och satte och i soffan. Haha, vi började kolla "på pippi långstrump" men det tog nog bara en kvart tils båda hade slocknat på varsin sida av soffan. Lagon när vi vaknade började en ny film som var enklare att hålla sig vaken till om man säger så - "the man who cried". När filmen var slut började vi vara sådär jobbigt fnissiga och snacka engelska och precis då kommer pappa och ska hämta mig, haha han måste trott att vi var helt knasiga.
Haha, en helt vanlig dag med Linnea!

    

godnatt

Jag började på ett inlägg som jag hade tänkt skulle bli lite längre och intressanrare än dom här tråkiga "idag har jag-inläggen". Men jag märkte ganska snabbt att jag är alldeles för trött för att skriva ett sånt inlägg.

Så ja, "idag har jag" träffat min kära pojkvänn och haft det bra. Nu är jag supertrött så jag ska gå och ta en dusch och sen krypa ner i sängen. Imorrn har vi hemstudiedag, vilket betyder lååååååååång sovmorgon, yesyes!


shake baby!

Idag var det det gamla hederliga dansuppvisningen. Vaknade upp med min kära kusin, klockan halv åtta! Vi skulle vara i sporthallen kl. 09.30. Trodde vi, eller jag. Men när vi kommer dit så visar det sig att min grupp inte skulle träffas förns kl. 12.15. Det stod alltså fel på lappen. Jag håller humöret uppe ändå. Sen fortsätter dagen i samma bana så när vi ska äta lunch på den lilla tiden vi fick över, så är ju ingenting öppet såklart. Jaja, det fixar sig sen i alla fall, men då när det väl har löst sig så ser jag att det är ett stort hål i mina nylonstrumpbyxor. Aha, så det blir bara att rusa in på åhlens och köpa ett par nya.

Sen när vi kommer tillbaka så är det bara att träna, träna, träna! Då börjar dom där små jobbiga fjärilarna ta plats i magen. Jag brukar faktiskt inte vara speciellt nervös på uppvisningen, men idag vet jag inte vad som hände. Jag skakade kan jag säga. Men trots det så gick det bra, enligt mina kära vänner och pojkvän i alla fall.


kusin-dag

Tjenare!
Mysig dag som började med en snabbkoll i den lilla staden. Sen cyklade vi (jag och Josefin) hem till mig. Tänkte lägga oss och sola på bryggan, men det var för blåsigt. Så vi var påhittiga och la oss på taket istället. Sen lagade vi tacos och sjöng singstar. Nu har vi precis tränat på danserna tills imorrn. Men nu sitter Josefin och ropar att från soffan att jag ska skynda mig, så nu ska vi störa grannarna med våra fina sångröster. Ha en bra kväll, det ska jag!


bra brudar

Ojoj, nu var det ett tag sen jag uppdaterade, men det har helt enkelt vart mycket annat att tänka på.

Valborg blev supermysigt tillslut. Jag, Elin och Sara åkte in till Trosa och träffade lite folk och hade det trevligt. Sen blev det att åka hem till Elin, där vi pratade och hade kul ända tills vi var så trötta att alla tre slocknade. Kvällen var lyckad förutom krossade glas och strömavbrott, haha. Hoppas att ni också hade en bra valborg.
Imorrn ska jag umgås med min kära kusin hela dagen, viket jag ska bli kul eftersom att det var ett tag sen.

Kanske att det kommer ett litet inlägg imorrn med.


sötnosarna Elin och Sara


RSS 2.0